GENERELL INFO OM BEHANDLINGENE

Når man jobber i nærheten av øynene, er renhold og desinfisering veldig viktig. Derfor blir alt av utstyr som benyttes rengjort og desinfisert, og munnbind blir benyttet.


Under behandlingen ligger man på ryggen på en behagelig behandlingsbenk med en tempurmadrass og en ergonomisk pute under hodet. Man ligger hovedsakelig med øynene lukket, og siden det er en rolig og avslappenede atmosfære, er det mange som sovner.


Det må vel være den perfekte kombinasjonen, da man våkner opp litt mer uthvilt med perfekte vipper eller bryn!

INFO OM BEHANDLINGEN VIPPELØFT

Vippeløft_lash filler_oslo_2
Vippeløft_lash filler_oslo_3
Vippeløft_lash filler_oslo_4

Vippeløft med lash filler er en ny og forbedret versjon av et vanlig vippeløft.


Endelig kan du kaste vippetangen (som kan knekke og slite veldig på øyevippene), og heller forbedre tilstanden på dine vipper med lash filleren samtidig som du får et mer våkent blikk.


Vippeløft der man benytter lash filler er en ny og innovativ metode som løfter og bøyer øyevippene samtidig som den gjør de tykkere og sunnere. Dette er et høyteknologisk produkt fra Italia som har blitt utviklet for å beskytte, forsterke og forbedre tilstanden på dine vipper.


Lash filleren som benyttes er det eneste produktet i verden hvor det har blitt utført kliniske tester for å bevise effektiviteten av fortykningen av vippene, som øker med 25 % i snitt etter bare tre-fire behandlinger med 3- 5 ukers mellom hver behandling. Lash filleren påvirker ikke bare tykkelsen på vippene som allerede har vokst ut, men stimulerer også veksten i vipperøttene og øker keratinproduksjonen til de øyevippene som er i vekstfasen.


Før behandlingen starter blir følgende analysert: hvilken retning dine vipper vokser i, hvordan type øyelokk og øyeform du har, porøsiteten og tykkelsen på dine vipper. Alt dette må det tas hensyn til for å kunne velge den korrekte silikonformen til vippeløftet og den korrekte virketiden. Øyevippene dine blir deretter nøye separert og limt opp til en silikonform i en 90 graders retning med et vannbasert lim. Deretter blir vippeløftproduktene plassert med nøyaktig presisjon over det området som skal bøyes, for å få et perfekt sluttresultat på ditt vippeløft som varer lenge.


Her får du et vippeløft som er skreddersydd deg og ditt utgangspunkt.

INFO OM BEHANDLINGEN BRYNSTYLING MED BROW HENNA

Bryn_vippeextensions_Oslo

Her blir dine bryn nøye målt opp for å tegne inn et omriss med den optimale brynsformen som passer til ditt ansikt og ditt utgangspunkt. Deretter blir Brow Henna- fargen fylt inn i omrisset, og hårene utenfor omrissene blir fjernet for å få perfekte bryn med rene linjer.


Fargen vil sitte på huden i rundt 1 ukes tid avhengig av hudtype og livsstil, og på brynshårene i en 6 ukers tid (vanlig farge sitter kun på brynshårene en 4 ukers tid). Henna er en helt naturlig farge som er mildere for huden enn vanlige brynsfarger.


Perfekt om du har områder med lite hårvekst på dine bryn, eller om du ønsker en skyggeeffekt eller en pudderbryn effekt på dine bryn, eller om du bare vil ha en farge som sitter lenger på brynshårene enn en vanlig brynsfarge.


BONUS! Velger du brynstyling med brow henna kombinert med enten vippeløft, farging av vipper eller vippeextensions, får du hele 100 kr i rabatt!

INFO OM BEHANDLINGEN BRYNSLAMINERING | BROW LAMINATION

Brynslaminering passer for deg som vil ha et brynsløft med mer høyde og fylde på dine bryn.

Behandlingen retter ut brynshårene dine og gjør hårene mer fleksible, slik at det blir enklere å børste eller style hårene i den retningen du selv ønsker.


Perfekt for de som har strie og uregjerlige brynshår, brynshår som vokser nedover, som vokser sidelengs, eller for de som har smale bryn (men har jevnt med brynshår over hele brynslengden).


BONUS! Velger du brow lamination | brynslaminering kombinert med enten vippeløft, farging av vipper eller vippeextensions, får du hele 100 kr i rabatt!

GENERELL INFO OM VIPPEEXTENSIONS

Vippeextensions også kalt falske øyevipper, er perfekt for de som vil ha mer synlige sorte vipper med ekstra lengde og fylde enn det de har naturlig.


Vippeextensions blir en naturlig forlengelse av dine egne vipper, og er det gjort av en ekspert innen faget vil de se ut akkurat som dine egne. Dette er mulig å få til om man er nøye med å separere en og en øyevipp, bruker korrekt mengde lim slik at det blir en sømløs forlengelse av din egen øyevipp, og at man korrigerer retningen på de falske vippene, slik at man får en perfekt retning og en perfekt finish.


Vippeextensions er syntetiske og limes ikke på huden din, men limes på en og en på hver av dine egne øyevipper.


Det er viktig at det blir satt av nok tid til behandlingen, ellers vil det som regel ikke være et perfekt utført arbeid med 100 % dekning av alle de egnede øyevippene. Da er det heller ikke nok tid til å kvalitetssjekke arbeidet for å være sikker på at ingen vipper er limt sammen (som vil forårsake skade på vippene), og at alle de syntetiske vippene har et godt og jevnt limfeste ved basen av vippene, slik at man får god holdbarhet.


Precision Beauty fokuserer heller på kvalitet fremfor kvantitet!


NB! Les videre nedover siden for mer informasjon om de forskjellige typene vippeextensions man kan velge mellom.

KLASSISKE VIPPEEXTENSIONS

1:1- metoden: 1 syntetisk vippeextension festes en og en på dine naturlige øyevipper. Denne metoden blir også kalt single vipper.


Denne metoden passer for deg som er fornøyd med det antallet øyevipper du har naturlig, men som bare ønsker å fremheve det du allerede har. Resultatet blir som et perfekt lag med maskara, som aldri drysser eller smitter av på huden.


Har du aldri hatt vippeextensions før, så er det en anbefaling å starte med klassiske vipper. Så kan man heller gå over til XL-vipper eller evt. volumvipper på et senere refill, om man skulle ønske mer fylde og en mørkere look på de syntetiske vippene.

XL- VIPPEEXTENSIONS (FLAT LASHES)

Flat lashes er dobbelt så brede som din egen øyevipp, men er presset flate så de ikke legger mye ekstra vekt på øyevippene. Dette gjør at man kan få mer markerte og synlige vipper enn man kan få med vanlige klassiske vippeextensions. På grunn av at vippene er presset flate, vil vippene få et større området å feste seg på til din egen vipp, som vil gjøre at vippene sitter bedre enn vanlige klassiske vippeextensions.

VOLUM VIPPEEXTENSIONS (3-5 D)

Dette er en avansert metode hvor en håndlaget vifte bestående av 3-5 ultratynne og lette vippeextensions, blir festet på en og en av dine egne øyevipper. Dette er et ekte håndarbeid og et ekstremt presisjonsarbeid, da volumviftene blir laget samtidig som kunden er der til behandling.


Med denne metoden får du opp til 5 ganger så mange vipper som du har fra naturens side.


Denne metoden passer for alle, men spesielt for de som har tynne og ikke så tette vipper, og som ønsker mer fylde. Volum vippeextensions passer også for de som har mye øyevipper naturlig, men som vil ha enda tettere og mørkere vipper, så man får en slags eyeliner- effekt.


Volum vippeextensions har også den beste holdbarheten, da volumviften festes på en slik måte at basen til de syntetiske vippene låser seg rundt øyevippen, og limet får dermed et større område å feste seg til.


Volumvippene man får hos Precision Beauty, vil alltid se veldig naturlige og pene ut. Så man trenger ikke å være redd for at de skal se voldsomme eller unaturlige ut.


Behandlingen tar mellom 2- 2,5 timer, som er den tiden som er nødvendig for å få et perfekt resultat med 100 % dekning av alle egnede øyevipper, luftige og jevne volumvifter, og for at volumviftene ikke skal klappe sammen og blir som en klassisk (singel) vippeextension.

OM VIPPESYKLUSEN OG REFILL AV VIPPEEXTENSIONS

Dine egne vipper vokser i 3 forskjellige sykluser, slik at man ikke mister alle vippene på en og samme tid. Syklusen begynner allerede før vippen er synlig på øyelokket. Derfor kan man oppleve at noen øyevipper faller av allerede dagen etter, men ved et fullt sett med vippeextensions vil dette sjeldent være synlig.


I gjennomsnitt mister man mellom 3-5 øyevipper per øye hver dag, og etter 3 uker vil man ha mistet rundt 50-60 % av vippene, og nye har vokst ut. Derfor anbefales det å ta refill hver 3. uke.


Et fullt sett med vippeextensions sikrer at vippene dine holder seg fine frem til neste refill.


Ved refill er det viktig at det ikke har gått mer enn 4 uker siden forrige behandling. Dette regnes da som et nytt sett. Hvis man ikke har vært flink nok til å ta vare på de nye vippene, og nesten ikke har noen vippeextensions igjen ved refill, regnes også dette som et nytt sett.


Informasjon om hvordan man får lengst holdbarhet på sitt nye sett med vippeextensions, vil bli gitt etter behandlingen.