Info vippeextensions

Generell informasjon om behandlingene 

Når man jobber i nærheten av øynene, er det meget viktig at man er opptatt av renhold og desinfisering. Derfor blir alt av utstyr som skal benyttes til arbeidet rengjort og desinfisert, og munnbind blir benyttet.


Under behandlingen ligger man på ryggen på en behagelig behandlingsbenk med en ergonomisk pute under hodet, og man ligger hovedsakelig med øynene lukket. Behandling er helt smertefri og avslappenede, og det er derfor veldig vanlig at man sovner.


Dette må vel være den perfekte kombinasjonen, da man våkner opp uthvilt med perfekte og vakre vipper eller bryn!

Generell informasjon om vippe extensions

Vippe extensions også kalt falske øyevipper, er perfekt for de som vil ha mer synlige sorte vipper med ekstra lengde og fylde enn det de har naturlig. 

 

Vippe extensions blir en naturlig forlengelse av dine egne vipper, og er det gjort av en ekspert innen faget vil de se ut akkurat som dine egne. Dette er mulig å få til om man er nøye med å separere en og en øyevipp, bruker korrekt mengde lim slik at det blir en sømløs forlengelse av din egen øyevipp, og at man korrigerer retningen på de falske vippene, slik at man får en perfekt retning og en perfekt finish.

 

Vippene er syntetiske og limes ikke på huden din, men limes på en og en på hver av dine egne øyevipper.Det er viktig at det blir satt av nok tid til behandlingen, ellers vil det som regel ikke være et perfekt utført arbeid med 100 % dekning av alle de egnede øyevippene. Da er det heller ikke nok tid til å kvalitetssjekke arbeidet for å være sikker på at ingen vipper er limt sammen (som vil forårsake skade på vippene), og at alle de syntetiske vippene har et godt og jevnt limfeste ved basen av vippene, slik at man får god holdbarhet. Da kan man gå 3 uker mellom hvert refill, fremfor å måtte ta refill annenhver uke pga slurvete arbeid. Da blir fort vippene veldig dyre i lengden!


Precision Beauty fokuserer heller på kvalitet fremfor kvantitet!

 

Les videre nedover siden for mer informasjon om de forskjellige typene vippe extensions man kan velge mellom. 

Klassiske vippe extensions

1:1- metoden: 1 syntetisk vippeextension festes en og en på dine naturlige øyevipper. Denne metoden blir også kalt single vipper.


Denne metoden passer for deg som er fornøyd med det antallet øyevipper du har naturlig, men som bare ønsker å fremheve det du allerede har. Resultatet blir som et perfekt lag med maskara, som aldri drysser eller smitter av på huden.


Har du aldri hatt vippe extensions før, så er det en anbefaling å starte med klassiske vipper. Så kan man heller gå over til XL-vipper eller evt. volumvipper på et senere refill, om man skulle ønske mer fylde og en mørkere look på de syntetiske vippene.  XL- vippe extensions (flat lashes)

Flat lashes er dobbelt så brede som din egen øyevipp, men er presset flate så de ikke legger mye ekstra vekt på øyevippene. Dette gjør at man kan få mer markerte og synlige vipper enn man kan få med vanlige klassiske vippe extensions.
Volumvipper (2- 5 D)

Dette er en avansert metode hvor en håndlaget vifte bestående av 2-5 ultratynne og lette vippe extensions, blir festet på en og en av dine egne øyevipper. Dette er et skikkelig håndarbeid og et ekstremt presisjonsarbeid, da volumviftene blir laget samtidig som kunden er der til behandling.


Med denne metoden får du opp til 5 ganger så mange vipper som du har fra naturens side.


Denne metoden passer for alle, men spesielt for de som har tynne og ikke så tette vipper, og som ønsker mer fylde.  Volumvipper passer også for de som har mye øyevipper naturlig, men som vil ha enda tettere og mørkere vipper, så man får en slags eyeliner- effekt. 


Volumvipper har også den beste holdbarheten, da volumviften festes på en slik måte at basen til de syntetiske vippene låser seg rundt øyevippen, og limet får dermed et større område å feste seg til. 


Volumvippene man får hos Precision Beauty, vil alltid se veldig naturlige og pene ut. Så man trenger ikke å være redd for at de skal se voldsomme eller unaturlige ut. 


Behandlingen tar rundt 2,5 timer, som er den tiden som er nødvendig for å få et perfekt resultat med 100 % dekning av alle egnede øyevipper, luftige og jevne volumvifter, og for at volumviftene ikke skal klappe sammen og blir som en klassisk (singel) vippe extension.

Om vippesyklusen og refill av vippe extensions

Dine egne vipper vokser i 3 forskjellige sykluser, slik at man ikke mister alle vippene på en og samme tid. Så når din egen vipp faller av, faller også den syntetiske vippen av sammen med denne. Syklusen begynner allerede før vippen er synlig på øyelokket. Derfor kan man oppleve at noen øyevipper med en pålimt vippe extensions faller av allerede dagen etter, men ved et fullt sett med vippe extensions vil dette sjeldent være synlig.


I gjennomsnitt mister man mellom 3-5 øyevipper per øye hver dag, og etter 3 uker vil man ha mistet rundt 50-60 %  av vippene, og nye har vokst ut. Derfor anbefales det å ta refill hver 3. uke.


Et fullt sett med vippe extensions sikrer at vippene dine holder seg fine frem til neste refill.


Ved refill er det viktig at det ikke har gått mer enn 4 uker siden forrige behandling. Dette regnes da som et nytt sett. Hvis man ikke har vært flink nok til å ta vare på de nye vippene, og nesten ikke har noen vippe extensions igjen ved refill, regnes også dette som et nytt sett.


Informasjon om hvordan man får lengst holdbarhet på sitt nye sett med vippe extensions, vil bli gitt etter behandlingen.