Kontakt og åpningstider

Kontakt

Eier og driver: Marianne Thoresen


Motto: Når kun det beste er godt nok, og er kunden fornøyd, så er jeg fornøyd!


For bestilling av time utenom bookingsystemet eller for spørsmål angående vippeextensions, vippeløft, brynslaminering | brow lamination eller styling av bryn:

 

  • Send en SMS (da eier som oftest er opptatt med behandlinger) til mobilnummer: 40291175.  • Eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor:
 
 
 
 

Åpningstider

Mandag: 

10.00-18.00

Tirsdag:

10.00-18.00

Onsdag: 

10.00-18.00

Torsdag: 

10.00-18.00

Fredag:

Etter avtale

Lørdag: 

Stengt

Søndag: 

Stengt

Hvordan komme seg til Precision Beauty 

Precision Beauty ligger i Gladengveien 8 A, på Ensjø i Oslo, i den hvite blokken på andre siden av veien for bygget til Mobile (Honda & Hyundai)


Alle t-banens linjer går til Ensjø (utenom linje 5) og det er kun 3 stopp (5 min) med banen fra Jernbanetorget. Det er også mulig å ta t- banen til Hasle, og derfra tar det rundt 7 min å gå.


Kjører man bil kan man være heldig å finne kommunal gateparkering, ellers finnes det et P-hus driftet av PARK NORDIC under den gule blokken ovenfor Citroën/ Mobile- bygget. Legg inn "Park Nordic - Gladengveien 15 P-hus" som destinasjon på google maps. Det henger et stort blått skilt (med bokstaven P) på blokken i Gladengveien 15 A. Kjør inn veien som er mellom den gule blokken og Citroën/ Mobile- bygget for å komme til parkeringshuset.