Behandlingene

Precision Beauty

Din spesialist innen vippe extensions og vippeløft

Generell informasjon om behandlingene 

Når man jobber med øynene til folk, er det veldig viktig at man er opptatt av renhold og hygiene! Derfor blir alt av utstyr som skal benyttes til arbeidet desinfisert, og munnbind blir benyttet.


Under behandlingen ligger man på ryggen på en behagelig behandlingsbenk med øynene lukket. De nedre øyevippene blir holdt nede med en øyepad og medisinsk tape for å beskytte undervippene. Behandlingen er helt smertefri, og siden man ligger med øynene lukket er det helt vanlig at man sovner.


Dette må være den perfekte kombinasjonen, da man våkner opp uthvilt med perfekte og vakre vipper!

Informasjon om behandlingen vippeløft / lash filler

Vippeløft / lash filler løfter og bøyer øyevippene dine fra vipperoten slik at du får et mer våkent blikk. Endelig kan du kaste vippetangen!


Lash filler er en ny og innovativ metode som løfter og bøyer øyevippene samtidig som den gjør de tykkere. Dette er et høyteknologisk produkt fra Italia som har blitt utviklet for å beskytte, forsterke og forbedre tilstanden på øyevippene dine.


InLei sin lash filler er det eneste produktet i verden hvor det har blitt utført kliniske tester for å bevise effektiviteten av fortykningen av vippene, som øker med 24 % i snitt etter bare tre-fire behandlinger etter hverandre. Lash filleren påvirker ikke bare tykkelsen på vippene som allerede har vokst ut, men stimulerer også veksten i vipperøttene og øker keratinproduksjonen til de øyevippene som er i den anagene fasen (vekstfasen).


Man kan gå mellom 4-6 uker mellom hvert vippeløft / lash filler, avhengig av din egen vippesyklus.

For å kunne få en økning i tykkelsen av øyevippene dine, er det nødvendig å ta jevnlige vippeløft / lash filler de første 3-4 gangene, med 4-6 uker mellomrom. Deretter kan man ta et lengre opphold mellom neste behandling om dette er ønskelig, da sluttresultatet vil holde seg mye lenger etter den mer hyppige kuren over 3-4 ganger.

Informasjon om klassiske vipper

1:1- metoden: 1 syntetisk vippeextension festes en og en på dine naturlige øyevipper. Denne metoden blir også kalt single vipper.


Denne metoden passer for deg som er fornøyd med det antallet øyevipper du har naturlig, men som bare ønsker å fremheve det du allerede har. Resultatet blir som et perfekt lag med maskara, som aldri drysser eller smitter av på huden.


Har du aldri hatt vipper før, så anbefales det å starte med klassiske vipper, og heller gå over til volumvipper senere på refill, om man ønsker mer fylde og en mørkere look på dine vippe extensions.


Behandlingen tar rundt 1 time og 30 min- 1 time og 40 min. Dette er den den tiden som trengs for å få 100 % dekning med vippe extensions som har en perfekt retning og en god separering av de naturlige øyevippene, slik at man ikke limer flere øyevipper sammen og forårsaker skade på dine egne vipper.


Brukes det kortere tid enn dette, vil det som regel ikke være et perfekt utført arbeid med 100 % dekning. Da har det nok ikke har blitt satt av nok tid til å kvalitetssjekke arbeidet for å være sikker på at ingen vipper er limt sammen, og at alle de syntetiske vippene har et godt og jevnt limfeste ved basen av vippene, slik at man får god holdbarhet. Da kan man gå 3 uker mellom hvert refill, fremfor å måtte ta refill annenhver uke pga slurvete arbeid. Da blir fort vippene veldig dyre i lengden!


Precision Beauty fokuserer heller på kvalitet fremfor kvantitet!

Informasjon om XL- vipper (flat lashes)

Flat lashes veier det samme som din egen øyevipp, og vil aldri kunne gjøre skade på dine egne vipper. De syntetiske vippene er dobbelt så bred som din egen øyevipp, slik at man kan oppnå en mer volumeffekt enn med vanlige klassiske vipper.


Behandlingen tar rundt 1 time og 30 min- 1 time og 40 min. Dette er den den tiden som trengs for å få 100 % dekning med vippe extensions som har en perfekt retning, og en god separering av de naturlige øyevippene, slik at man ikke limer flere øyevipper sammen og forårsaker skade på dine egne vipper.


Brukes det kortere tid enn dette, vil det som regel ikke være et perfekt utført arbeid med

100 % dekning. Da har det nok ikke har blitt satt av nok tid til å kvalitetssjekke arbeidet for å være sikker på at ingen vipper er limt sammen, og at alle de syntetiske vippene har et godt og jevnt limfeste ved basen av vippene, slik at man får god holdbarhet. Da kan man gå 3 uker mellom hvert refill, fremfor å måtte ta refill annenhver uke pga slurvete arbeid. Da blir fort vippene veldig dyre i lengden!


Precision Beauty fokuserer heller på kvalitet fremfor kvantitet!

Informasjon om volumvipper (2- 5D)

Dette er en avansert metode hvor en håndlaget vifte bestående av 2-5 ultratynne og lette vippe extensions, blir festet på en og en av dine egne øyevipper. Dette er et skikkelig håndarbeid og et ekstremt presisjonsarbeid, da volumviftene blir laget samtidig som kunden er der til behandling.


Med denne metoden får du opp til 5 ganger så mange vipper som du har fra naturens side.


Denne metoden passer for alle, men spesielt for de som har tynne og ikke så tette vipper, og som ønsker mer fylde.  Volumvipper passer også for de som har mye øyevipper naturlig, men som vil ha enda tettere og mørkere vipper, så man får en slags eyeliner- effekt. 


Volumvipper har også den beste holdbarheten, da volumviften festet på en slik måte at basen til de syntetiske vippene låser seg rundt øyevippen, og limet får dermed et større område å feste seg til. 


Volumvippene man får hos Precision Beauty, vil alltid se veldig naturlige og pene ut. Så man trenger ikke å være redd for at de skal se voldsomme eller unaturlige ut. 


Behandlingen tar rundt 2,5 timer, som er den tiden som er nødvendig for å få et perfekt resultat med 100 % dekning, luftige og jevne/ like volumvifter, og for at volumviftene ikke skal klappe sammen og blir som en klassisk (singel) vippe extension.

Informasjon om vippesyklusen og refill av vippe extensions

Dine egne vipper vokser i 3 forskjellige sykluser, slik at man ikke mister alle vippene på en og samme tid. Så når din egen vipp faller av, faller også den syntetiske vippen av sammen med denne. Syklusen begynner allerede før vippen er synlig på øyelokket. Derfor kan man oppleve at noen øyevipper med en pålimt vippe extensions faller av allerede dagen etter, men ved et fullt sett med vippe extensions vil dette sjeldent være synlig.


I gjennomsnitt mister man mellom 3-5 øyevipper per øye hver dag, og etter 3 uker vil man ha mistet rundt 50-60 %  av vippene, og nye har vokst ut. Derfor anbefales det å ta refill hver 3. uke.


Et fullt sett med vippe extensions sikrer at vippene dine holder seg fine frem til neste refill.


Ved refill er det viktig at det ikke har gått mer enn 4 uker siden forrige behandling. Dette regnes da som et nytt sett. Hvis man ikke har vært flink nok til å ta vare på de nye vippene, og nesten ikke har noen vippe extensions igjen ved refill, regnes også dette som et nytt sett.


Informasjon om hvordan man får lengst holdbarhet på sitt nye sett med vippe extensions, vil bli gitt etter behandlingen.

Informasjon om brynstyling med Brow Henna

Her blir brynene nøye målt opp for å tegne inn et omriss med den optimale brynsformen som passer til ditt ansikt. Deretter blir Brow Henna- fargen fylt inn i omrisset, og hårene utenfor omrissene blir fjernet for å få perfekte bryn med rene linjer.


Fargen vil sitte på huden opptil 1-2 uker (avhengig av hudtype og livsstil), og på brynshårene i 6-8 uker.


Dette er en helt naturlig farge, fri for kjemikalier, som etter jevnlig bruk kan stimulere til økt vekst av brynshårene ved å aktivere inaktive hårsekker. Perfekt for overplukkede bryn eller for de som ønsker en skyggeeffekt på brynene.


BONUS! Velger du denne behandlingen kombinert med enten vippe extensions eller vippeløft, får du hele 140 kr rabatt!

Copyright PRECISION BEAUTY 2014-2020, Gladengveien 8 A, 0661 Oslo | Mail: precisionbeauty.no@gmail.com