Kontakt og åpningstider

Kontakt

Eier og driver: Marianne Thoresen


Motto: Kun det beste er godt nok, og er kunden fornøyd, så er jeg fornøyd!
For bestilling av time utenom bookingsystemet eller for spørsmål angående vippe extensions, vippeløft med lash filler, brynslaminering / brow lamination eller brynstyling:

 


  • Send en SMS (da eier som oftest er opptatt med behandlinger) til mobilnummer: 40291175.  • Eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor:
 
 
 
 

Åpningstider

Mandag: 10.00- 18.00


Tirsdag: 10.00- 17.45


Onsdag: 10.00- 18.00


Torsdag: 10.00- 17.45


Hvordan komme seg til Precision Beauty 

Precision Beauty ligger i Gladengveien 8 A, på Ensjø i Oslo, i den hvite bygningen på andre siden av veien for bygget til Mobile (Honda & Hyundai)


Alle t-banens linjer går til Ensjø (utenom linje 5) og det er kun 3 stopp (5 min) med banen fra Jernbanetorget. Det er også mulig å ta t- banen til Hasle, og derfra tar det rundt 7 min å gå.


Kjører man bil kan man være heldig å finne kommunal  gateparkering, ellers finnes det parkering driftet av APCOA i parkeringshuset under den gule blokken ovenfor Citroen/ Mobile- bygget. Det henger et stort blått skilt (med bokstaven P) på blokken i Gladengveien 15 A. Kjør inn veien som er mellom den gule blokken og Citroen/ Mobile- bygget for å komme til parkeringshuset.

BEAUTY

 is being the

BEST possible version of yourself

on the INSIDE

and

OUT