Behandlingen

Precision Beauty

Din spesialist innen vippe extensions, vippeløft og brynstyling

Informasjon om behandlingen vippe extensions

Når man jobber med øynene til folk, er det veldig viktig at man er opptatt av renhold og hygiene! Derfor blir alt av utstyr som skal benyttes til arbeidet desinfisert, og munnbind blir benyttet.


Under behandlingen ligger man på ryggen på en behagelig behandlingsbenk med øynene lukket. De nedre øyevippene blir holdt nede med en øyepad og medisinsk tape for å beskytte undervippene. Behandlingen er helt smertefri, og siden man ligger med øynene lukket er det helt vanlig at man sovner.


Dette må være den perfekte kombinasjonen, da man våkner opp uthvilt med vakre vipper!

Siden dette er et skikkelig presisjonsarbeid, og daglig leder er over gjennomsnittet pirkete, tar en behandling med full påsetting av vippe extensions i underkant av 2 t (for klassiske vipper eller XL- vipper) da alle dine egne øyevipper skal dekkes med vippe extensions. Dette er tiden som trengs for å få 100 % dekning, perfekt retning på de syntetiske vippene, og en god separering av de naturlige vippene, slik at man ikke limer flere naturvipper sammen og forårsaker skade.

 

Noen salonger kan bruke rundt 1 time på klassiske vipper, men da blir det som oftest ikke satt på vippeextensions på 100% av dine egne vipper, og det er som regel ikke et perfekt utført arbeid. I dette tilfellet vil man trenge refill allerede etter 1,5- 2 uker, da man kanskje har fått satt på færre vippe-extensions, og de kan falle av uten din egen øyevipp festet til da det ikke har blitt satt av nok tid til å få et godt feste med limet mellom naturvippen og basen av den syntetiske vippen.

Da blir fort vippene veldig dyrt i lengden!

 

For volumvipper er tiden som er nødvendig for å få et perfekt resultat med god dekning, luftige og jevne/ like volumvifter, og at volumviftene ikke klapper sammen og blir som en klassisk (singel) syntetisk vippeextension, i underkant av 3 timer.

 

Daglig leder fokuserer heller på kvalitet fremfor kvantitet!

Dine egne vipper vokser i 3 forskjellige sykluser, slik at man ikke mister alle vippene på en og samme tid. Så når din egen vipp faller av, faller også den syntetiske vippen av sammen med denne. Syklusen begynner allerede før vippen er synlig på øyelokket. Derfor kan man oppleve at noen øyevipper med en pålimt vippe extensions faller av allerede dagen etter, men ved et fullt sett med vippe extensions vil dette sjeldent være synlig.


I gjennomsnitt mister man mellom 3-5 øyevipper per øye hver dag, og etter 3 uker vil  man ha mistet rundt 50-60 %  av vippene, og nye har vokst ut. Derfor anbefales det å ta refill hver 3. uke.


Et fullt sett med vippe extensions sikrer at vippene dine holder seg fine frem til neste refill.


Ved refill er det viktig at det ikke har gått mer enn 4 uker siden forrige behandling. Dette regnes da som et nytt sett. Hvis man ikke har vært flink nok til å ta vare på de nye vippene, og nesten ikke har noen vippe- extensions igjen ved refill, regnes også dette som et nytt sett.


Informasjon om hvordan man får lengst holdbarhet på sitt nye sett med vippe extensions, vil bli gitt etter behandlingen.

Informasjon om behandlingen vippeløft

Med vippeløft og farging av dine egne øyevipper får man en illusjon av lengre og tykkere vipper, da øyevippene blir løftet og bøyd fra vipperoten. Vippeløftet åpner opp blikket og passer for både korte og lange vipper. Et bra alternativ til vippe extensions om man ikke har tid til å etterfylle hver 3. uke.


Man kan gå mellom 6-8 uker mellom hvert vippeløft, avhengig av din egen vippesyklus. Den permanente væsken er tilsatt virkestoffer som gir næring til og styrker vippene under behandlingen.


Resultatet holder seg i mellom 6-8 uker.

Copyright PRECISION BEAUTY 2019, Gladengveien 8 A, 0661 Oslo | Mail: precisionbeauty.no@gmail.com